home
projects
associates
contact us
information
Previous Page

Devon Garden Landscape Design Sidbury Mill near Sidmouth near Exeter

Next Page
 

Making functional features visually attractive

There is an existing right of way which crosses the new drive to access the top road via a flight of steps. This right of way had a disproportional impact on the site layout, drawing the eye to the vertical. The bottom left photograph demonstrates the old effect. These steps have now been blended into the new landscape through the use of shrubs.

Trees are used to break up the skyline and reduce the impact of adjacent properties. We have also positioned these in order to emphasise the original more rural nature of the mill and recreate the woodland setting.

Sidbury Mill - making the drive more rural
  The old right of way Effective screening of functionality
Previous Page

© 2001-2017 www.ukgardendesigner.com
Professional help for those seeking a glorious garden

site map

Next Page

 
 

Garden and Landscape Designers
English Garden Design Associates

Email
us